17. jan. 2013

Hipp hipp hurra!for skjønneste anette som har bursdag i dag! anette er ei nydelig jente med stort hjerte...hun stråler, gir gode klemmer, er superkreativ, får til ALT hun prøver på (hun baker fancy kaker, hun strikker, hekler, syr - se flotteste kjolen!, maler, driver med decoupage, hun synger, tar flotte bilder og er rå på diy-er), hun er morsom, hun studerer (og nærmer seg utdannet sykepleier), er god med unger og har egen, flott og inspirerende blogg - se byanetteM

denne nydelige kjolen fikk frøken dings til 2-årsdagen!

anette har stooooor familie, og i kveld har hun invitert foreldre (som jeg vil tro tar et kakestykke for henne på gran canaria), bror, tanter, onkler, besteforeldre og meg - dadda :) - til bursdagsfeiring...takk for at jeg får komme! jeg gleder meg:) GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN!


1 kommentar:

Har en drøm... sa...

For et koselig bursdagsinnlegg!!
Dette høres jo ut som en super-woman ♥ Nå skal jeg inn og titte på bloggen hennes:)