8. jan. 2013

from within...

den første nib-utfordringen jeg deltar på...og jammen var dette vanskelig! ...from within... ærlig, nært, personlig og kanskje litt nakent...hvem er jeg? og hvordan gjenspeiles det i interiøret? og hvordan formidle det? jeg tror nok jeg er ganske polert, og helt sikkert klassisk:) men også vinglete og personlig...jeg har få i hverdagen, men utrolig mange vil!

fineste bildet på veggen! 
legg merke til lillesøster som er sur fordi hennes radio ikke virker;)


  

det er helt klart at interiøret gjenspeiles av oss som bor her: ei med lidenskap for interiør, en hobbyfotograf, en litt rastløs femåring og en meget bestemt toåring! vi liker å lese, vi liker å leke, vi liker å ta bilder, vi liker orden, vi liker DIY-er (ihvertfall jeg, og ungene...og jeg har en fantastisk mann som trør til når jeg feiler:), vi liker godis, vi liker å være ute, vi liker pauser og vi liker hverandre:)
 

 jeg lar meg inspirere av interiørblader og andre bloggere nesten daglig! det hender jeg blir inspirert av naturen rundt oss (vi bor nemlig på verdens fineste plass!) og av ungene, men jeg er ikke særlig kreativ, bare god til å få ting gjort:) jeg skulle så gjerne hatt flere timer i døgnet, for jeg har så mye jeg vil gjøre...når jeg trenger en ordentlig pause, er sint, lei eller stresset, er pianoet det beste jeg har!


det var meg og mitt interiør (og som dere ser er jeg absolutt ikke alene om å innrede:)! from within!
det er mange flotte bidrag i utfordringen, her kan du se flere... lykke til alle sammen:)
8 kommentarer:

Manuela / Mrs Hardy sa...

liker særlig bilde nr 3 og det med bordet, nice!
fin tirsdag til deg ;)

Julie sa...

Herlig!
Likte stilen din veldig godt!
Og bildene dine var kjempe lekre!!
Lykke til i utfordringen!
Ønsker deg en NydeligFlott Tirsdag!
Klem fra Julie :-)

Blåbærtua sa...

Så herlig bidrag,like stilen din og så kjekkt p lese og:)eg fant ikkje på noko så eg blir nok eingang ikkje med,har aldri vært med før så lure på kva tid det blir første gang,hihi:)

Ein fine kveld til deg!
Klem fra Lillian

marie sa...

Flotte bilder av et lekkert hjem! Lykke til!

emmafoto sa...

Flotte bilder og fine ord :)

Anette sa...

Dette var virkelig from within! Nydelige bilder og sort/hvit veggen ble knall fin :) knib

Har en drøm... sa...

Flott bidrag og herlige bilder!!
Og jeg bare E L S K E R bildet av familien, med den sure lillesøster'n, hihi:))

Jessica - Svart på vitt sa...

Härliga bilder! Teckningen är underbar..! :) Och vilken trevlig blogg du har! Jag kommer tillbaka...
Tack för dina ord hos mig!
Kram Jessica