18. jan. 2013

en sunn start på dagen...
med sykdom i hus (og denne "sjugå" har vi ventet på i mange måneder! glad vi ikke, som mange andre, fikk den i jula...) følte jeg for en skikkelig god start på dagen! og havregrøt er ofte favoritt (enten den blir i magen, eller....) med nøtter og rosiner blir den ekstra god, og blodappelsinen etterpå håper jeg hjelper til å holde andre basselusker vekke! god var den ihvertfall den også! ingenting å si på min appetitt (enn så lenge...)

 helgas planer om å bade i svømmehallen må nok utsettes, og vi får bare ta time for time i helga...glad vi har både familie og venner nært:) så krysser jeg fingre og tær for at jeg holder meg frisk til i morgen kveld, da skal jeg nemlig i bursdagsfest til flotteste cecilie:) juhuuu:) ønsker alle som titter innom en riktig fin fredag! måtte all smitte holde seg unna, og helga bli som uka har vært: stille, rik på sol og gi påfyll av energi:)

5 kommentarer:

byAnetteM sa...

Ble ikke noen sunn start på dagen for min del hvertfall! Har så mye rester etter i går og skinkehorn til frokost var deilig :) Sunn får jeg være en annen dag for nå kommer det snart middagsgjester og da må kakene frem igjen! :))

Stakkars lille frøken dings! Lei start på helga! God bedring og en god knib til henne!

Har forresten ordnet bil til søndag så nå gleder jeg meg masse :)

God helg :) knib

momentsandeasyliving sa...

Fiiine bilder..
jeg slapp unna influensaen ,men den har gått på tur her også..

Tror jeg så deg i bygdabladet for noen uker siden..stemmer det??
Ha en herlig helg..
Klem:)

Blåbærtua sa...

Du er jo så sunn,noko eg ikkje alltid er,bør skjerpa meg virkelig for det gjere jo kroppen godt,hihi:)
Nydelige bilder!
Ønsker deg ei god helg!
God klem fra Lillian

Blåbærtua sa...

God bedring hos dere glemte eg:)

Monica Barken sa...

Så fine bilder du har tatt. Ble så inspirert at det ble havregrøt til frokost i dag ;-) Hihi.

Takk for koselig kommentar hos meg :) Bokstavene er kjøpt på Olivias hus i Kristiansand, finnes også på Hansen & co. Vi "sees" helt sikkert igjen. Klem fra Monica.