12. jan. 2013

årets første DIY...


 ...ihvertfall som jeg ønsker å dele;) fant ideen i et interiørblad for mange år siden...den har ligget der og lurt, men jeg har aldri funnet verken lampen eller hatt motivasjon nok til å få handlet det nødvendige! ...men etter å ha irritert meg lei på en nesten mørklagt vegg, er den allså ferdig (sånn bortsett fra at det ikke er lyspære i den enda, LED er ikke noe de selger på den lokale coop`en! ...og siden vi bor på en relativt lite sentral plass, kan det bli noen dager til den lyser...)vi bor så og si i fjæra...jeg har derfor alltid drivved i en eller annen variant liggende (dratt hjem av meg eller ungene!)...denne gangen har jeg delt lange pinner i mindre, satt dem sammen ved hjelp av et patentbånd og noen små skruer (jeg kan også handle "mannestæsj" på clas ohlson!)  - lampa fant jeg på ikea - vips! en lampeDIY som passer perfekt sammen med sommerfuglklokka og bildet av steinbit (som også har drivvedramme)


har forresten akkurat blitt tatt opp som medlem i norskeinteriørblogger - JIPPI! kjenner jeg er en smule stolt:) nå er ungene i seng, mannen er på hytta, og jeg er klar for morten abel de neste timene...tihi;)
ønsker alle sammen en flott lørdagskveld!6 kommentarer:

Livets små øyeblikk sa...

Jeg synes det er så fint å kombinere materialer og teksturer på en slik måte du gjør det her, super DIY og knallfin lampe:)

Ha ei fortsatt fin helg, og gratulerer så masse som medlem av NIB:)
Varm klem
Hanne:)

adales verden sa...

Super ide som ble lekker;))

Blåbærtua sa...

Oj den var utrulig flott,så utrulig fint å kombinere dei materialene slik,den likte eg huttetu:)
Kjekkt med slik som ikkje alle har og så må eg huske å gratulere deg som medlem,så flott for du fortjener iallefall ein plass der:)

Ein fine kveld til deg!
Klem fra Lillian

Heidi (Vidunderleg) sa...

Finfin lampe!! Kjekt med slike diy'ar! Grattis som medlem! Vel unt!

astridhjerte sa...

Kjempe fin! eg o har sett ein i et interiørblad og har lenge tenkt å laga ein! nå ka du meg et ekstra push!:) trur eg må ut på drivvedjakt snart:)

Vibeke fra Bengtgarden sa...

Så stillig det ble! Jeg har også denne lampen på barnerommet og på kontoret, tøff synes jeg. Men dette gjorde den ennå tøffere!!

Så heldig du er som bor nær sjøen og bare kan plukke drivved!

Takk for at du la igjen en kommentar inne hos meg, slik at jeg fant veien til deg. Har lagt deg til i bloggrollen min så nå kan jeg enkelt følge deg :-)

Ønsker deg en super uke!
Klæm Vibeke