5. nov. 2012

takk!

kjære venninner...for en strålende, fantastisk, morsom, minnerik, superduper helg! jeg har virkelig kost meg! gode klær, rosa støvler, velourbukser, nydelig mat (alle bidro), kald hytte (men jammen ble det varmt etterhvert), champagne til jubilantene (og alle andre), gavedryss og mye, mye mer...takk! for fine ord, for gaver (kommer et innlegg om gavene etterhvert...kan blogge om denne turen lenge kjenner jeg:), for at dere likte hytta så godt, for gode samtaler, for parodier, morsomme mimeleker, vakker nattsang (!), god mat, for at dere ordnet til og ryddet etterpå, og for at dere er mine venninner! dere inspirerer meg!


gleder meg allerede til neste tur!2 kommentarer:

Gunstig sa...

Tusen takk for at du tar initiativ til slike fantastiske sammenkomster!
Dette kan vi leve lenge på (og blogge lenge om, hihi)
Puta sklei rett inn i sofaen. Mannen er også veldig fornøyd med den:) Såååå glad for at jeg fikk den i gave altså!!!
Nei, mangler nesten ord....
Jentehyttetur må gjentas, kort oppsummert!
Klem

Anette sa...

FOR EIN KJEKKE GJENG! :)