1. nov. 2012

(oktober)...

...var måneden som nesten forsvant, derfor i parantes! selv om det ikke har vært så mange innlegg denne mnd, er det allikevel godt å se at oktober virkelig har vært, og at vi jammen har fine minner fra denne mnd også:) 


tenk; jeg har vært på mitt første bloggtreff! desverre får jeg ikke mulighet til å møte disse sprudlende, flotte damene igjen denne helga (de skal til Moi), men det kommer nok andre anledninger:) jeg hadde også min første giveaway i oktober, spennende både for meg og siw (gunstig) og min kjære mann hadde bursdag med feiring på mcdonalds...ellers har trym vært på livets første fotballturnering, frøken dings snakker mer og mer (til alles glede, hun sjarmerer!), det vært travelt på jobb, noen DIY-er har det allikevel vært tid til og vi har kost oss mye inne her hjemme fordi høstværet absolutt er!

gleder oss over at det er november:) mye å se frem til denne mnd!
takker alle som følger meg, og alle som titter innom! dere motiverer meg! og ønsker dere en god start på en flott mnd:)

nina

4 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Det var jo masse du har rukket i oktober:)) Men jeg er enig, den gikk veldig fort:))

Fargebarn sa...

En innholdsrik måned. Utrolig dumt du ikke kan være med i helgen. Men håper du får en strålende helg likevel.

Tusen takk for en kjempehyggelig og snill kommentar inne hos meg. Masse lykke til i lotteriet. Kjekt at du ville være med.
Ha en riktig fin helg!

Fargebarn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fru Usken sa...

så kjekk hilsen du la igjen hos meg:) godt å se at noen faktisk leser ordene og;)
Herlige bilder hos deg og!
håper du får ei super helg:)
klem:)