23. nov. 2012

endelig fredag...

...men jeg er kanskje ei uke for tidlig ute;) etter å ha funnet inspirasjon både her og der har jeg endelig en advensstake jeg er fornøyd med! og gleder meg til å tenne første lys neste søndag...idag tittet sola fram noen sekund mellom to regnskurer, og jeg var heldig som var hjemme og klar til å ta bilder;)


i tillegg til adventsstaken laget jeg meg en stjerne inspirert av kronprinsessene - jeg hadde ikke gammel julepynt liggende, heller ikke det tøffe tjukke garnet...men med litt stålwire og bomullsgarn fra søstrene grene ble det allikevel rosa stjerne:)


lysa har jeg laget av et tidligere sementprosjekt (se her), bomullsgarn og stjerner med tall (printet ut på kartong) - så kjøpte jeg meg nettopp "hullete" telysholdere fra herstal, og er kjempefornøyd, de gir virkelig fint lys:) det er ikke bare puter jeg har dilla på...kan liksom ikke få nok telysholdere heller... julekorta er også ankommet, og jeg gleder meg til å sende dem ut til venner og familie:)
 imorgen skal mannen og ungene på teater på solborg, jeg skal til Oslo - på sangoppdrag;) - og får være sammen med mamma, som også er i Oslo... godt å få klart litt her hjemme til neste helg, for nå gleder vi oss til adventstiden alle sammen:)

ønsker alle som titter innom en riktig god helg:)


5 kommentarer:

Heidi (Vidunderleg) sa...

Desse var verkeleg kule! Kunne godt hatt dei hos meg! Enkelt, smakfullt og kreativt!!

KROnPRINSESSENE sa...

Så kjekt at du ble inspirert av meg ;)
Og takk for link.
Herlig adventsstake.
Jeg laget like papirstjerne i fjor til nyttårsbordet. Så fin kontrast med svart...
Ha en strålende helg. Denne siste i november -allerede!
Klem May Helen

Mari Søttar Svendsen sa...

Den adventstaken var bare LEKKER! kreativt og meget inspirerende :) tusen takk for at du deler :)

*Mari*

Flisan sa...

Så fine de var :-) ikke rart du gleder deg til neste søndag :-)

Veronica (Villa Wegner) sa...

Du har bare en helt nydelig blogg!
Har kartet kommet frem?
Mvh Veronica