5. okt. 2012

margerittene står enda...


...i full blomst i hagen! selv om vi er godt på vei inn i høsten, og høstferien startet idag, står det allså både margeritter og andre blomster (som jeg ikke vet navnet på!) i krukkene på terrassen...siden vi er lite ute henter jeg dem inn...


dette har vært ei flott uke: hummerfiske i barnehagen, strålende fornøyde elever (som har avsluttet et flott musikkvideoprosjekt), fjollete kafetur med kjær venninne, avslappende og energigivende jentekveld, fornøyde unger i heimen og en mann som vet når jeg trenger hvile (!) og trør til litt ekstra hjemme, mange DIY-ideer har poppet fram (takket være besøk hos andre bloggere), og jeg gleder meg over å vite at det ligger ei fin ferieuke foran oss! mamma var innom for et par dager siden, og la igjen en skikkelig rock`n`roll hilsen! ...med tanke på tempoet denne uka var det en passende hilsen...
 nå har jeg funnet frem vinglasset, gullrekka står for tur, og ei super uke kan avsluttes...ønsker alle som er innom en god start på helga:)

klem nina

1 kommentar:

Har en drøm... sa...

Så herlig farge på blomsten ♥
Og så flott at de enda står, hardføre de der da;)

Ha en fin fredag:)