28. okt. 2012

instagram utfordring!

Lidyll har en instagram utfordring på gang - her :) jeg prøver meg innimellom på instagram, men er absolutt ikke daglig bruker (og ingen god følger!)...jeg liker å fikse litt på bilder, og bruker instagram mest til det...nå har jeg nettopp fått bruksanvisning til collager via min gode venninne siw, og det var også hos henne jeg fikk tips om utfordringen:) hennes blogg - gunstig - er absolutt verdt et besøk!her er noen av mine favoritter fra oktober: familie, interiør og DIY (gutten min har gjennomført sin aller første fotballturnering, DIY-telysholder, mamma og min kjære tante gurly, KOS på veggen, hummerteinen til barnehagen inspiseres en tidlig morgen, DIY-telysholder, nyeste flotteste bynord pute, trollhassel og sommerfuglklokka)

hva er dine oktoberfavoritter?1 kommentar:

Gunstig sa...

Så koselige bilder:) Veldig deg!
Gøy at du linker til Gunstigbloggen! Ikke så mange tilhengere og tittere der ennå akkurat:)