18. okt. 2012

inspirert, motivert og takknemlig...

idag har jeg hentet inspirasjon hos meaningmoon, idag har ei god venninne motivert meg (takk for fine ord monica!), idag har jeg hentet verdens beste fiskekaker i komleriet til min kjære onkel og tante (sammen med fiskekomler og seiefilèt, som ligger i fryseren til en annen dag...) og idag skal vi bare kose oss sammen:)
dagene er så fulle av kontraster...av glede, omtanke, vennlighet og takknemlighet til sorg, sykdom, sinne og frustrasjon...idag er jeg ei som blogger om livets små gleder (interiør for det meste), og samtidig gleder meg over livets (små og) større øyeblikk (som at vi bor på verdens fineste plass, har nær og god familie, venner å le sammen med (eller grine dersom det er tid for det), en jobb med ærlige og motiverende kollegaer (og elever), at ungene snart skal hentes i barnehagen, at vi skal ha tantes fiskekaker til middag og at vi har en rolig ettermiddag foran oss uten planer!)

på bloggtreffet hos KULL kjøpte jeg dette flotte kjøkkenhåndkleet fra bynord (siden jeg absolutt ikke har noe kjøkken å vise fram blir det kanskje ei pute...de funker fint de kjøkkenhåndklærne vi har) det med steinene lå i "kose-posen" vi fikk! nå er det tid for å nyte fiskekaker:) ønsker alle en fin ettermiddag og en god kveld!
nina
3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Herlig innlegg og flotte bilder!!
Likte veldig godt måten du har brukt rekvedpinnen, som en bildelist nesten, stilig:))
Og mye fint du viser frem ♥

meaningmoon sa...

Så kjekt at eg kan ver t inspirasjon! Håper å få pratet med deg på neste treff, kjenner ikke alle på treffet jeg heller og hadde jeg visst at DU var DEG så skulle jeg selfølgelig presentert meg...beklager! Lover på å gjøre det bedre next time! :)
Ønsker deg en fin helg i havgapet, du er HELDIG som bor nær sjøen, det er min stoOore drøm <3
KLEM<3

tonje boganes sa...

Hei Nina
Kjekt å hilse på deg på bloggtreffet. Neste treff får vi sikkert bedre tid til å prate også:) Skal du være med den 3. november?

Fint du har det. Og de kjøkkenhåndklærne er så fine! Så på dem jeg også...

Ønsker deg ei fin helg
Klem Tonje

PS: endelig har jeg fått deg i bloggrullen min under rogalandsbloggere:))