26. okt. 2012

gode ord, DIY og flotteste puta

oioi...ei hel uke siden forrige blogginnlegg! her går tida fort! jeg var i Bergen forrige helg (på sangoppdrag:), og uka har virkelig vært innholdrik, spennende og travel:) nå er høsten virkelig kommet for å bli, ny ved er stablet i garasjen og lyseholdere begynner å titte frem...


i mørketida gjør jeg bevisst ting som jeg vet muntrer oss opp...alt fra å bake godiser, pynte maten litt ekstra, ha små overraskelser i ungenes matbokser (mye mat her ser jeg;), til å lime små sitat og bilder som gjør oss glad på badet, i vindfanget og på kjøkkenet...


nå har jeg latt meg inspirere av blant annet mrshardy og laget både lysestaker med gode ord, og en våre-ord-plakat som jeg har rammet inn...så kan høsten bare komme:) gode idèer kan ikke brukes for mye, og jeg virkelig koser meg med alle flotte DIY-er hos bloggere!
bynord-puta kjøpte jeg på KULL, og vi (ihvertfall frøken dings og jeg) er blitt kjempeglad i den:) ...mannen i huset spurte om det nå er nok puter i sofaen...tja, om ikke annet kunne jeg gjerne tenke meg noen på gulvet;) eller i en kurv som her hos Agnes i det blå huset:)


selv om jeg er stor tilhenger av DIY-er, er jeg nokså minimalistisk...jeg har derfor til tider en utfordring med plassering av småting jeg lager selv;) noen blir bare til blogginnlegg, mens andre blir flyttet rundt i stua til de finner sin faste plass...disse telysholderene skal få være til høsten er over:) ønsker alle som kikker innom en riktig fin start på helga:) noen som har et tips til pledd i sofaen? må passe til lilla...
nina

3 kommentarer:

Gunstig sa...

Jeg er FAN av deg og lar meg inspirere. Fant derfor litt tid mellom leggigng at to barn til å gjennomføre en DIY inspirert av noe du har gjort. Takk:)

Er også supermesunnelig på at du har fått deg ennå en by nord pute....:)Knallfin! Ønsker meg til busrdagen (som heldigvis er veldig snart!!!)
GoD heLg!! Klem klem

Livets små øyeblikk sa...

Jeg lar meg også inspirere og nyter de fine bildene dine i samme slengen:)

Jeg vant et grått fleece-pledd fra Karmameju hos Lisette, det kan jeg virkelig anbefale, utrolig mykt fint og se på og deilig og varmt:)

Fin kveld og god helg til deg,
klem:)

Har en drøm... sa...

Flotte bilder av herlige favoritter:))
Elsker puten ♥
De hjemmelagde lyskoppene er så fine:)) Her er det så mange lyskopper og lysestaker fremme at det er umulig og få plass til flere, hehe:))

Ha en fin fin helg ♥