6. okt. 2012

enkel DIY - lun belysning

en kjempeenkel DIY som gir kjempekoselig lys...


du trenger et tomt glass (jeg har brukt sennepsglass), lim (jeg har brukt vanlig skolelim), plastikkhansker (mye søl!) og hyssing (eller garn)... snurr i vei, og du har fått deg en koselig telysholder:)
 
 

eller en vase til flotte høstblader
 

det pøsregner ute...vi sitter inne, frøken dings sover, guttene spiller spill og jeg blogger mens risengrøten står på kok...med andre ord; en helt vanlig lørdag:)

klem nina

5 kommentarer:

Fotballhjerte sa...

Kjempekul diy - og så enkel at til og med jeg kanskje kan få det til :)
Tror jeg må prøve meg på en vase.

Ha en fin lørdag :)

Siw sa...

SÅ lurt! Det fikk meg til å tenke på at jeg kan lage en klorestang til Pys på samme måte (bare med en grein el noe inni)! Fin lørdag te dykken!!

Siw sa...

Må bare si......
Vasen ser IKKE ut som en klorestang for katter altså! Jeg synes den er kjempefin!! Nå kan det virke som om jeg ror som Terje Vigen her, men det med klorestang kom jeg bare på fordi jeg har tenkt de siste dagene at vi MÅ kjøpe det til Pys, før vi må kjøpe ny sofa. Håper inderlig du ikke har tatt deg nær av min forrige kommentar!!! I så tilfelle, beklager jeg på det sterkeste!!

ved siden av sa...

Tihi:) bare glad hvis jeg, her på den ytterste nøgne ø, kan inspirere...hyssing kan brukes til så mangt, gleder meg sammen med Pys, som får et nytt klatrestativ:)

Siw sa...

Godt!