17. okt. 2012

diamanter hos KULL

ihvertfall i overført betydning:) og som Wenche (eier) selv sa: det er jo fra kull vi får diamanter... KULL er gjennomført; fra tanken bak konseptet, til logo, leverandører, kunder og styling, til og med veggene i prøveromma og innsiden av handleposen er smykket med det flotte hjertet til KULL...


igår var rogalandbloggere på bloggtreff her, og ble virkelig godt tatt i mot! KULL vet å lede kvinnen inn i fristelse...flott presentasjon av konseptet KULL, bynord og fermliving, servering av drikke i glass med stett (!) og sushi (som jeg i all forfjamselse glemte både å smake på, og ta bilde av)...og for en "ta-med-deg-hjem-og-kos-deg" pose vi fikk! (mannen har allerede overtatt skjerfet fra culture!) putene fra bynord er lekre, det samme er putene fra maleo og tom haga (har putedilla!) ...det ble desverre ikke så mange fine bilder fra produktene i butikken, men jeg skal nok ha med meg kameraet inn en annen gang:)som førstegangs ute-blant-andre-bloggere-blogger har jeg nok mine vekstpunkt! neste gang skal jeg blant annet tørre å snakke med noen:) da jeg gikk 8.runde med kameraet rundt halsen, var jeg nesten glad jeg hadde ei ferje å nå (sånn: bånn ærlig nå;)! allikevel; så kjekt å ha et levende bilde av bloggere jeg følger, ser dere gjerne igjen ved en annen anledning:) litt shopping ble det også, mer om det i et senere innlegg...

takk KULL, Gry Johannesen (fra bynord) og Linnea (tretoen) for en skikkelig damenes aften!
nina10 kommentarer:

Frøken Fryd sa...

Hei på deg, Nina :-) Kjekt å helsa på deg i går, neste gong vil eg snakka med deg også. Du såg nemelig ut til å vera ei veldig kjekke dama. Me safer jo litt og snakkar med dei som me kjenner frå før av, tryggast det liksom ;-)

Klem Eli

cathrine - trettien [31] sa...

Herligheten... Det e ikkje sånn det ska vær! Uff, no fikk eg hel vondt av deg. Vi pleier å være åpne og imøtekommende. Du skulle bare ha kommet bort til meg om du så meg. Jeg jabbet igrunn kun med de jeg kjente best, men har jo ikkje noe imot å bli kjent med nye...det bare ble slik. Du må LOVE å stille opp på neste bloggtreff Fine bilder du tok iallefall, ser eg e med på ett (ikkje det at eg var så fin, hehe...)

helen og gutta sa...

det er såå utrolig kjekt med bloggtreff, jeg var på mitt aller første i mai og hadde kjempelyst å være med igår men fikk det ikke helt til å klaffe. Kanskje neste gang så kan vi være to som er ganske nye ;-)

the Folding chair sa...

Hei!
Ny blogg for meg - det var du som kom litt senere og satte deg helt på enden av bordet?

Jeg fikk også litt bad-følelse nå, beklager at jeg ikke snakket med deg! Det er noe med det at det er så lett å snakke med de en har truffet før, men det er bare å hive seg inn i samtalen! Her skal ingen ekskluderes, det er ikke slik Rogabloggerne er! Håper du skal være med til Moi i november, så skal vi prates da :D

Flotte bilder *lettet over ikke å være på de*
:)

klem,
Mari Ann

KROnPRINSESSENE sa...

Å herlighet... nå fikk jeg også vondt i magen :)
Så deg jo mange ganger rundt om med kamera! Hvorfor pratet jeg ikke mer med deg -jeg har jo en tendens til å prate for mye he, he.
Beklager virkelig. Og gleder meg til neste mulighet til å bli kjent med deg. Du så jo SÅ koselig ut :)
Klem May Helen

momentsandeasyliving sa...

Kjære deg..nå ble jeg og litt lei meg...
Husker så nervøs jeg var første gang jeg var på treff.!!

Neste gang må vi sørge for at du håper på å ikke rekke båten hjem..er det Kvitsøy du bor kanskje??
Håper du kommer på landstiltreffet:)

Ha en herlig dag.

Klem Martha.

Annfrid sa...

Hei!

Kjempe tøft av deg å komme på blogg treff, og jeg håper du kommer igjen. Min første gang var vi hjemme hos noen. Det er nok lettere å og mer oversiktlig. Men ikke gi opp det er en igrunnen en fantastisk gjeng. Kjent på det når jeg kjørte hjem over at jeg ikke er flink til å ta kontakt med nye. Det er liksom så lett å gå til dem vi har snakket med fra før.....
Dette er også mitt først besøk hos deg, men her vil jeg tilbake. Ser vi har endel felles også deler vi samme yrke:-)

Stor klem fra Annfrid

Gunstig sa...

Tøft å være ærlig:) Godt å bli minnet å snakke med andre enn de en pleier å snakke med i sosiale sammenhenger. Tenk hvor mye en kan få ut av det:) Både som ny og "gammel" i en setting er det ikke alltid like lett å ta kontakt når noen står som en gruppe og en skal ta kontakt alene. Og som ny, kan jeg selv, hvis jeg er bevisst på det, være veldig på hugget og ta kontakt. Men ikke alltid det er sånn:)
Til alle dere flotte bloggedamer som får anledning til å treffe Nina; ikke noe å lure på. Hun SER ikke bare koselig (og flott) ut. Hun er det også, hehe:) Så ta kontakt:)
(se der kom litt av spes.pedagogen ut og, ja mtp inkludering, hehe)

- gunstig hilsen -

Fargebarn sa...

Uff da! Det er ikke sånn det skal være!
Skulle gjerne snakket mer med deg jeg. Jeg er ikke god på smalltalk og elendig til å ta kontakt med ukjente, men jeg vil jo ikke at noen skal føle det slik.
Mener jeg hilste på deg, og du ser utrolig hyggelig ut. Bli med neste gang når vi er hjemme hos noen. Mye koseligere da og praten går lettere.

Håper du får en fin helg!

Olivia sa...

-jeg vil veldig gjerne fortelle om hun som stod på forbrugen med en is så holdt på å smelte i varmen;) Eg e sååå stolte øve deg! Tenk det e sikkert 25 år siden!! ANGST! Urk! Gled dåkkår te å bli kjent med Nina:) Hu e kje koselige. Det e liksom ikkje det så komme inn i håve mitt når eg tenke på na. Hu e pirfodle i humor, ærlige, herlige og vidundelige:) Hu har det ryddigaste huset i heile verden, men eg vett at dårr e rod inni skabene:) Lov u! klem fra meg:)