7. okt. 2012

det bobler over av skaperglede...

...og alle "gamle ting" som kanskje kan brukes til noe blir trukket fram! frøken dings klær som er for små er under forvandling til lappeteppe (dersom syferdighetene ikke har forlatt meg), saftflasker får "klær på," eplemosen står og koker og maling og papir frisker opp ulike trekasser kjøpt hos panduro...


 
som tidligere nevnt er det putedilla her i huset...siste innslag er denne tøffe retro bilputa fra fermliving, endelig ei pute mannen også digger! jeg savner enda et par puter på lekerommet, kanskje det blir et kjøp på bloggtreffet hos KULL....?!:)
...bare en liten dose arbeidsbilder av prosjekter som slett ikke er ferdige enda:) og til slutt et ekstra bilde av den ferdige boksen og den nye puta:) ønsker alle en finfin søndag!minner om giveawayen som har frist 9.oktober!
nina2 kommentarer:

Siw sa...

KReative menneskje!! Og hvilket overskudd! Ferm living puta er sååå kul! Det mønsteret kunne jeg svært gjerne tenkt med på tapet på gutterommet, men han skal få restene fra skogtapetet...:) Småskuffene ble kjempefine! Gleder meg til å se lappeteppet:)
God høstfereie!!

Har en drøm... sa...

Er så herlig når man får slike kreative stunder:))
LIKER puten ♥