15. okt. 2012

bloggtreff på KULL

mitt første bloggtreff, og jeg har sommerfugler i magen!


gleder meg til presentasjon av KULL og av bynord (liker!) shoppe litt og ikke minst å få møte andre bloggere som til stadighet imponerer meg med både fotokompetanse, styling, fargebruk, egne DIY-prosjekter (jeg er kanskje ikke så kreativ, men svært god til å "låne" flotte ideer), tanker, energi og fantasi!

det er såååå masse flott på KULL, men som øyboer, småbarnsmor og i full jobb er det sjeldent jeg tar meg tid til å virkelig kikke...tenker det blir mange ønsker på bursdagslista (jeg har nemlig snart bursdag:) etter treffet imorgen...sist jeg var innom KULL kjøpte jeg denne tøffe sykkelvasen:) her ute på øya vår er det for tiden flust med fuglekikkere....kyr har vi på nabotomta, og sykkelen er flittig i bruk hver dag...synes derfor disse tre passet godt sammen idag!til alle dere som skal på treff: jeg gleder meg virkelig til å hilse på dere:)

nina
5 kommentarer:

KROnPRINSESSENE sa...

Hei Nina!
Så kjekt at du "våger" deg på treff... det er nemlig så utrolig gøy :)
Hvis blogging er kjekt nå, kan jeg love deg at det blir enda kjekkere når du får hilst og blitt litt kjent med de som du til vanlig bare møter bak pc-skjermen!
Jeg har både vasen og fuglehuset -fine ting :)
Gleder meg til å hilse på deg i morgen :)
Klem May Helen

Har en drøm... sa...

Så kult!
Det blir BARE stas, garantert:))
Og for en flott butikk da, blir sikkert med litt goodies hjem derifra ja:)

Enjoy!

Frøken Fryd sa...

Du kan berre sleppa ut sommerfuglane, Nina :) Me er så kjekke og greie. Eg er jo skikkelig tøff no, som har vore med nokre gonger, men skal lova at eg var ein nervebunt med svette never og høg puls første gongen. Det gjekk kjempe fint!

Blir kjekt å helsa på deg :-)

Klem Eli

Gunstig sa...

Så spennende, Nina!! Kull og By Nord!! Forstår godt du er spent, men ingen fare. Du glir nok rett inn:)
Veeeldig gøy å høre om ny butikk i Stavanger. Vet hvor jeg skal neste gang jeg er der!!
Stor klem

Marit Helgeland Marvik sa...

Ser eg må komma te deg snart, du fornye jo rett så det e :)
Håpe du hadde ein kjekk kveld på KULL...
Å lykke te i helgå, heldige du :)

Snakkes snart...

Stor klem te deg <3