14. okt. 2012

amerikanske pannekaker...


...er utrolig godt! spesielt sammen med bringebærkrem med bringebær fra egen hage! siden vi flyttet inn i november ifjor (nærmer seg raskt 1-årsdag) har dette vært en sommer/høst å oppdage hagen på...jeg er glad jeg ikke rensket hagen ifjor vår, men hørte på mamma (jada!) og lot det som kom komme...


i vår kom det nydelige påskeliljer ved siden av inngangspartiet, og satte meg i skikkelig vårstemning (fikk til og med lyst til å gå ut og luke!), i sommer fikk vi nydelige roser, og i høst har jeg laget solbærsaft, ripsbærsaft og bringebærsyltetøy med bær fra egen hage...bærbuskene skal ihvertfall få stå til neste år:)


amerikanske vafler

2 egg
1 dl sukker
3 dl kefir
4 dl hvetemel
1 ts natron
1/2 ts salt

visp sammen egg og sukker
ha i kefirmelk
sikt inn mel, natron og salt

steik på panne med smeltet smør
NYT!nå nytes en flott, solrik og rolig søndag...vi har kost oss med amerikanske vafler, guttene har dratt på hver sine aktiviteter i byn (minstegutt med mormor og morfar), frøken dings sover, og jeg skal prøve å fikse en gyngehest som mangler hode (!)
ønsker alle en nydelig søndag:)
klem nina

2 kommentarer:

Har en drøm... sa...

NAM, det så godt ut:))
Og så flotte bilder ♥

Happy søndag!!

Anonym sa...

Utrolig flott blogg du har Nina.

Høres fantastisk ut med en hage med mye spennende. Hvis du skal kvitte deg med busker, må du bare hyle ut, så tar vi i mot med glede;)

Hege:)