1. sep. 2012

hjemmelaget solbærsaft...

...er kjempegodt! store og små liker! siden vi har bærbusker fikk jeg lyst til å prøve meg på saftkoking...jeg plukket, lånte saftkoker av kollega, og plutselig har vi mange liter med nydelig, god, saft:) Ren ripsbærsaft ble litt surt, men solbærsaft med en liten dæsj rips smaker! Solbærsaften kan også nytes som te (da med mindre vann). Nå kan høsten komme, jeg skal nyte solbærte....

 har veldig lite grønt i hus, men etter å ha blitt inspirert av andre bloggere skal jeg prøve ut litt grønne innslag...likte kombinasjonen lys- og mørkgrønn i denne...
ønsker alle en fin lørdagskveld:)

nina

3 kommentarer:

Siw sa...

Så gøy! Deilig med hjemmelaget saft.
Den telysholderen var også veeeldig fin! Hvem leverer den hyggelige stemingsskaperen?

ved siden av sa...

Kremmerhuset:)

Kjersti sa...

Fiine bilder :) Likte godt det sarte i hvitt og tre mot det friske grønne :) Klem