24. sep. 2012

En flott DIY - helg!

trym og jeg har hatt skikkelig dilla på å lage denne helga! vi har malt, klippet, limt, rotet, sølt og storkost oss:) jeg må si jeg er imponert over 5-åringen som har planlagt, malt, bestemt farger og klart å vente til malingen var tørr nok til neste strøk.... han har virkelig konsentrert seg! det eneste jeg har bidro med var maskeringstapen...(også er det pappa som har skåret til treklossene! han skal jammen ha litt av æren han også:)klokka skulle egentlig være et fuglehus av et slag, men vi har bestemt bakgrunn sammen, og biler var absolutt tøffest! og et hus med biler passer jo godt til byen vår:) ...som allerede har blitt tatt i bruk av både Trym (perfekte til lego), Tuva (perfekte å gjemme vekk!) og meg (perfekte i vinduskarmen)...

 

her ser dere litt av gjennomførelsen (mye rot, men enda mer gøy!)...malingen gikk lett av med litt matolje, radioen stod på i bakgrunnen (og inspirerte til mange gode samtaler rundt mange rare temaer!), vi spiste litt hjemme-midt-på-dagen-snop (is og bær) og hadde en super dag!

 det er så gøy når ungene blir så store at vi kan ha slike aktiviteter sammen (jeg er nemlig bedre til dette enn til å rulle rundt på gulvet i lek...noe pappa, med 10 i stil,  tar seg av!)...jeg gleder meg til neste gang:) tar imot tips med glede! (blir kanskje mrs.hardys flotte sokkekaniner?!:)

nina

42 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Herlige!!
De husene er jo like fine til pynt som til lek:))
Og så artig at dere har laget de selv ♥
Klokken var og kjempekul!!

Ha en fin start på uken ♥

Myke minutter sa...

Wow, så flinke og kreative dere er!! Her er jeg hjemme med syk seksåring, som først var ganske så slapp, men nå er det intens tegning som pågår ;) Ha en super tirsdag! Klemmer

fruen i huset sa...

Fiiine bloggen!!! Kjekt å blogge, ska følgja deg nøye...;-)

Fargebarn sa...

Hm kommentaren jeg la in ble slettet.
Så flinke dere har vært, og så koselig å finne på slike ting sammen. Herlige hus og klokke.

Frøken Fryd sa...

Å så flotte husa blei, og klokka. Imponert over tålmodigheten, maling som tørker er veldig kjedelig altså... Me er dessverre ikkje flinke i det heile tatt til å finna på slike kreative aktivitetar i lag med borna. Storebror på 13 er vel blitt i største laget, men lillebror hadde nok kosa seg med dette :-)

Blir kjekt å helsa på deg på Kull :-) Det er ein herlig gjeng som samlast der. Så blide og positive, inkluderande og ufarlige.

Klem Eli

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Så flotte husene ble!!!
Kanskje noe for 4 åringen i huset her også:-)
Så kjekt at du vil være med på give awayen min!
Ha en flott dag

Klem Agnes

Livets små øyeblikk sa...

Så kreativt og så fint:) Og ikke minst så anvennelig for hele familien;D Tar med tipset videre til mørke høstkvelder - takk:)

Og takk for at du er med i gi-bort-en hos meg,
lykke til
og god klem:)

meaningmoon sa...

Tusen takk for koselige ord hos meg! Så kjekt å titte inn her hos deg, masse av inspirasjon å hente, den lille byen var jo bare en fantastisk god ide! Dette må jeg garantert prøve med gutta! Legger deg til i bloggrollen, så jeg kan følge deg videre! Ha en fin høstferie videre!
Klem!

hjertero.com sa...

Hei!

Takk for fine ord inne hos meg! :) Her var det mye fint så jeg skal ta meg en skikkelig runde når jeg får tid! Nå er det middag her i huset!

En riktig fin søndag til deg og dine!

Hilsen Silje :)

Lisette sa...

Kjempe fine;) Du er jammen god på DIY;)

Refleksjon på livsvegen sa...

Så fint!
Og så kjekt gjere det saman..

Elisabeths idyll. sa...

Så koselig å gjøre ting sammen - og kjempe flotte hus!!! ;-)))))
Klemmer Elisabeth

Tone sa...

Så kos å gjøre slike ting sammen, kjekt når de blir så store og har lyst:) Kjempefine var de:)
Ønsker deg en fin uke, førjulsklem fra Tone

MøbelPøbel sa...

Hei! Her var det mange fin-fine prosjekter!!
Når det gjelder stjernene du nevner er jeg litt usikker på hvilke du mener..Er det på kjøkkenet?..Hvis det er det, så har jeg laget en med tape på veggen og perlet en hvit stjerne for deretter å stryke den:)

Manuela - Mrs Hardy sa...

se så mye fint! aiaiai!
FLINKE!

i mitt lille rekkehus sa...

Tusen takk for hilsen hos meg! Ønsker deg et godt nytt år! Klem:)

Fabelaktig sa...

Wow!
Såå kult!

Takk for fine ord inne hos meg, søta! Det varmer og glede <3
Ønsker deg en fin søndag, her har vi rukket en tur ut i løypa og nå har jeg satt en bolledeig og skal bare nyte denne nydelige dagen!

Stor klem
-Maia

June sa...

Tusen takk for fin hilsen hos meg!! :)
Så utrolig kule de husene var. Som tatt rett ut av et interiørblad!:)
Og så gøy når man kan lage det selv og sammen med barna!
Ha en fin ny ukestart!:)
Klem June

mellaogmalla sa...

Så fint det ble! Spørs om vi må finne fram noe tre og saga her også ;)

Tusen hjertelig takk for fine tilbakemeldinger inne hos meg, du er god!
Fin uke til deg!
:)

Fabelaktig sa...

Takk for koselige ord inne hos meg :)

Ønsker deg en fabelaktig start på uken, her er det full rulle hele uken, før vi avslutter med en helg på Beito.

Smil og klem
-Maia

Susanne /Hus på Rophus sa...

For noen flotte hus!
Og en flott blogg du har :-)
Takk for at du ville være med i gavedrysset mitt!
Ha en flott kveld!
Klem

Elisabeths Borg sa...

De var skikkelig kule. Så koselig å gjøre slike sysler sammen med barna.
Takk for hyggelig hilsen inne hos meg.

Ønsker deg en riktig god helg også:-)


Klem fra Elisabeth

Designlykke sa...

Så kult!! Du er jammen flink :))
God mandag!

Kaspara sa...

Heisan
Herlige, herlige hus og så koselig at du lager ting med ungene!
Det varmer et tidligere kunst og håndverkslærer-hjerte!
Fin klokke var det også! Takk for titten og glad helg til dere!
Klem fra Kaspara

My Dream sa...

kjempe stiligt!!! er som deg, liker bedre sånne syssler enn lek på gulv... der er pappaen her og flink.

Klems Diana.

Hildemiho sa...

wao så stilig det ble. flinke og kreative dere er!!!
Og beklager at jeg er så treg til å svare, men ja det er et IEC hus vi har flyttet inn i nå ja. stort og veldig fint og vi er veldig fornøyd. terassen synes jeg er litt liten, men vi har planer om å bygge den ut til sommeren - så da bir det supert!
ha en strålende kveld kjære deg.
klem hilde

nullfiresyvni sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
nullfiresyvni sa...

Så fine de var! Gleder meg veldig til lillemann er der hvor vi kan gjøre ting sammen.

KLem Kirsti

cecilie-design sa...

Fine, flotte former og farger!.

Interi-gjør det selv! sa...

Wow, imponert!!! Takk for koselige ord hos meg, godt jeg ikke er alene om middelmådig øyemål... ;-)

KATRINESTING sa...

Hei

Stjerneteppet på gutterommet er kjøpt på KID ( det er igrunn et picnik teppe) de seler det ikke lengere, MEN jeg så Kid hadde fått i skikkelige gulvtepper med samme farge og stjerner :)


nyt siste påskedagen :)

snødronningen sa...

wow så stillig,dere har jammen vært kreative ,det er kjempe kjekt å lage ting sammen med barna.mine liker iallefall slike prosjekter som vi kan gjøre i sammen.
Takk for hyggelig kommentar inne hos meg,ha en flott onsdag,klem hege

Nordlys sa...

Fantastisk!!! Så flinke dere er! Det ble kjempefint! :)
En fin, ny uke til deg!
Klem fra Carina

Fabelaktig sa...

Er bare innom for å ønske deg en fin helg!

klemklem

helen og gutta sa...

knalltøffe hus, stilig som pynt og er nok kjekke i lek også:-)

Toril sa...

Tusen takk for koselig hilsen!
Så glad jeg ble for å finne veien hit... Deg vil jeg jo følge videre!!
Knallfint innlegg :) Og kule hus!

God pinsehelg til deg!

Lykke i mitt hjerterom sa...

Så flinke dere er!
De ble knalltøffe.
Ha en flott torsdag.
Klem Christina

Monica - Barkeblikk sa...

Oi oi oi! Her var det mye flott. Jeg er så imponert over hva dere flinke bloggere får til :-) Den klokka var bare helt fantastisk!

Satt også stor pris på kommentaren du la inn hos meg. Spennende lesning! Bloggrullen vokser hos meg også, men det er bare stas. Kjempe moro å følge fine bloggere som du :-)

Håper du får en super torsdag.
Klem fra Monica.

Nore Interiør sa...

Så flink dere er! Hele familien :)
Får lyst til å lage noe lignende ser jeg,
kult og enkelt!

Ha en finfin helg!
Klemmer fra Maren

FLOOR NUMBER FOUR. sa...

How pretty, I totally adore these colourful wooden houses! /maria

Christina sa...

Wow, så kreativ du er : )

idylloghim.blogspot.com sa...

Wow da så utrolig koselige ting dere har laget, så er det så koselig å gjøre dette sammen med barna:)Her ga du meg mye inspirasjon, hmmm kanskje det blir noen slike hus her også, kanskje til jul, med gull og sølv på taket? Stor klem fra Ann Elin :)