12. sep. 2012

DIY - pute

eller ihvertfall ei pute jeg har strikket selv:) begynte på puta da vi kjøpte hytta for over 2 år siden...har ligget der som et avslapningsprosjekt, men på hytta har vi hatt 1000 ting å gjøre, så for noen uker siden ble den med meg hjem, og endelig er den ferdig (mye styr for et par timers strikking;)...er veldig glad i både fargene og stripeeffekten (ti rette, en vrang)


til helga reiser vi opp igjen, og denne gang blir det full hytte...vi har invitert til familiebursdag for 5-åringen og venter 12 voksne og 5 barn (på ca.50 m2)! puta (og diverse andre småprosjekter) skal opp å pryde:) jeg gleder meg!

nina

4 kommentarer:

Siw sa...

Puta ble kjempefin!!! Nydelige fargekombinasjoner.

Blåbærtua sa...

Så herlige pute og så gøy å ha ei hytte:)blir nok knallbra med familiebursdag der:)

Har en drøm... sa...

Så flott pute!!
Herlige farger:)
Flink du ♥

Kjempefin blogg du har, la meg til som følger jeg, og kommer snart igjen:))

Fru Eikje sa...

Kjempefin pute i nydelige farger! Fant deg via Villa Wegners utfordring, og skal definitivt følge deg videre! :)