13. sep. 2012

by nord...

...er bare å forelske seg helt i! jeg merker at høsten er her, og da får jeg lyst på puter! denne har jeg lenge ønsket meg (se her), og endelig er den i hus! jeg klarte ikke å unngå fristelsen å kjøpe et par ting til, og syns både fuglehuset og skjerfet er nydelig...gleder meg til å bruke skjerfet! både puta og fuglehuset har vært rundt omkring idag, og det tar nok litt tid før de lander! jeg syns liksom de passer overalt:)


 krakken have a seat, fra housedoctor, kjøpte jeg da mamma, søs og jeg var på jentetur i kristiansand
vi skal absolutt tilbake dit, der er det mange favorittbutikker!


det begynner å kjølne i huset...og veden skal snart få varme kalde føtter og  mykne stive skuldre

...ungene sover, mannen er på jobbtur og jeg nyter et glass vin...
håper du også nyter!

(jeg vant forresten utfordringen vis meg din vinduskarm hos villawegner, så litt feiring er tillatt! snart blir det giveaway her ved siden av...)


nina

2 kommentarer:

Fargebarn sa...

så fine ting du har fått deg. Greit å la de flytte litt rundt for å se hvor en liker de best :)

Har en drøm... sa...

Flotte nye ting!!
Jeg og elsker ByNord ♥
Nå er det høst ja, og gufset, deilig med peis, har begynt vi og:))

Ha en fin fin dag!