22. aug. 2012

utfordring fra villawegner...

jeg liker utfordringer...og har slengt meg på villawegner sin:) stort sett holder jeg meg unna pynt i vinduskarmene (både fordi vi har ei lita ei som elsker å leke med alt som ikke er leker! og fordi jeg syns det gir et "renere" inntrykk)...så dette blir litt i vinduskarmen/ved vinduet innlegg...jeg har også, etter å ha blitt enda bedre kjent i bloggverden, funnet ut at jeg har mye å lære (særlig innen styling), men jeg liker uttrykket "veien blir til mens man går" og jeg traver ivei:) må bare nevne at det nydelige teppet strikket ei god venninne til frøken dings da hun kom til verden, jeg er utrolig glad i det!


hortensia (sammen med klematis) er en av de vakreste blomstene i hagen, det er fint å få nyte dem litt inne også, når sommeren er på hell, og terrassen ikke brukes like flittig...
ønsker alle en fin onsdags kveld:)

nina

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt at du tok utfordringen! Forstår godt at du sliter med å ha pynt med ei lita i hus. Samme problemet her. Vi øver på ordet "pynt" og forståelsen av at dette er noe vi ikke rører. Hihi!

Knallfine bilder!

ceciliegrut sa...

Veldig veldig fint!


:))

I en Sving sa...

Så flott bidrag :)

Jeg har også en utfordring på gang om du vil være med :)

lek med Kontraster sa...

Likte stylingen din kjempegodt. Nydelige bilder og bidrag!

Ønsker deg lykke til. Gleder meg til å følge deg og bloggen din videre!

klem
Vigdis

Siw sa...

Tenk når småtrollene er blitt så store at vi kan ha pynt og stasj der vi vil! Kjempefint det du har ordnet til!

Fotballhjerte sa...

Nydelig bidrag!! :)

Blåbærtua sa...

Så nydelig bidrag og så flott blogg du har:))
Fin kveld til deg!
Klem