26. aug. 2012

sola skinner...

...og jeg er i full gang med forberedelser til bursdagsfeiring:) får god hjelp av frøken dings! jeg får bestemme det meste, men 5-åringens yndlingsfarge er gult, og han ønsker en kake med motiv av noen som fisker (!).....guttene er mye på fisketur for tiden! jeg skal lage vimpelbordkort og vimpelrekke (som skal på veggen eller i vinduet), bordet har jeg tenkt å pynte med solsikker og seigmenn og kaken...tja, den grubler jeg over en annen dag! dersom noen har tips ang. borddekking og/eller mat tas de imot med takk!


 


blir så glad når sola skinner, jeg har bak meg ei superfin helg med gode venninner og guttene er på vei hjem:)
hva gjør deg glad?

nina


1 kommentar:

Manuela - Mrs Hardy sa...

Ser ut som en fin vimpelrekke, og sort hvitt og gult er knalltøft :)