10. aug. 2012

hytteliv

søs og jeg har vært på hyttetur:) jeg var på ikea før vi reiste opp og lot meg inspirere av svarthvitt, en pute som passet godt sammen med de svarte jærstolene...den blå puta har jeg sydd av en genser jeg kjøpte på fretex... det første søs gjorde når vi kom opp var å fyre i peisen (selv om det egentlig var fin temperatur... det hører med til hyttekosen:) ellers har vi snekret sofabord, skrudd sammen knaggrekker, hengt opp på veggene, spist god mat og drukket god vin...et herlig døgn:) neste gang skal vi bare slappe av!takk for turen søs! gleder meg til neste gang:)

nina

2 kommentarer:

Livets små øyeblikk sa...

Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Og så fint at du la igjen et spor hos meg slik at jeg kunne finne inn til deg:)
Nå har jeg lest meg tilbake til begynnelsen og jeg like bloggen din godt - følger deg gjerne videre:)

Og du; den blå putta var bare knalltøff!

Natta til deg,
Klem:)

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Så koselig med en hyttetur sammen med søster. Ser ut som dere har kost dere - å ja fyre i ovenen er jo ett must når en er på hytta;-)
Ha en flott ny uke!

Klem Agnes