30. aug. 2012

gunstig!

digger bedriften til min kjære venninne! hun lager blant annet øredobber av knapper og legoklosser, maler akvareller, lager såper og er superkreativ! jeg har fått mange komplimenter på jobb idag for øredobbene, og for oss som jobber med barn/ungdom vil legoklosseøredobbene garantert falle i smak! følg med, snart blir det giveaway på et par lekne øredobber! imellomtiden anbefaler jeg et besøk innom eplanå skal jeg snart inn til den store byen, i øsende pøsende regnvær, for å handle inn siste rest til bursdagsfeiring for den store gutten vår:)
ønsker alle en finfin dag:)

nina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Blir helt rørt, jeg. Så kjekt at du skriver om Gunstig! FOr en reklame for meg:) Øredobbene var kjempestilige på deg!
Lykke til med bursdagsforberedelsene. Klem

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Flotte øredobber, kjekt med noe som ikke alle har.
Ønsker deg en flott kveld

Klem Agnes

Anonym sa...

Må bare legge til at jeg måtte krysse av på ananym for å få sendt innlegget. Siw:)

Fotballhjerte sa...

Stilig! Hadde jeg bare hatt hull i ørene... hihi... da hadde jeg nok fått høy status blant alle barnehagebarna mine ;)