27. jul. 2012

love, love, love...

love is all you need
vi skal få være med å feire sommersbryllup i nord-norge i morgen kan tro vi gleder oss, store og små...skjorter er strøket, dressbukse lagt ned (jammen vokser gutten vår fort), finsko til frøken dings er kjøpt og kjolen min (som har vært favoritt i 4 år) henger klar, denne gang med perler som følgesvenn...mannen min skal ta bilder av brudeparet, og vi krysser fingrene for, om ikke nydelig vær, så ihvertfall opphold og godt lys:) i dag er fint lys, og jeg tok meg en fotosession ute...

3 kommentarer:

Lisette sa...

Så fin blogg du har;) liker stilen....ses hos meg?

cathrines hjerterom sa...

Hei!
Herlige bilder, kos dere ;)
Cathrine

Myke minutter sa...

Lekker antrekk! Kos dere i bryllup :) Og takk for koselig kommentar i bloggen min! Kaffemaskinen er en Francis Francis X1. Klemmer